"Onder handen nemen; De gesprekstool over ondernemen met oog voor de toekomst"
Hoe motiveer je MKB bedrijven om impactvol te ondernemen? 
In opdracht voor de provincie Overijssel ontwierp ik de gesprekstool "Onder handen nemen" om impact ondernemen aan te jagen. De gesprekstool is ontwikkeld in samenwerking met Impact Oost. Het doel van de gesprekstool is om het gesprek te faciliteren over ondernemen met maatschappelijke waarde. 
“Onder handen nemen” is de tool die het gesprek faciliteert over ondernemen met een oog op de toekomst. In deze tool gaan ondernemers in gesprek over hun bedrijf en zoeken ze kansen om het bedrijfsmodel te innoveren. Aan de hand van diverse gesprekskaarten wordt het ondernemers aanbod uit de provincie Overijssel uitgelegd. Ondernemers worden  uitgedaagd om verbanden te leggen en plannen voor hun toekomst te bedenken. 
Onder handen nemen is met 1 tot 6 ondernemers te gebruiken. De gesprekstool is op verschillende manieren inzetbaar. Ben je binnen je eigen onderneming op zoek naar vernieuwing? Dan kan je de gesprekstool je goed helpen bij het vinden van nieuwe inzichten. Organiseer je een netwerk evenement of kennissessie? Dan is het een geschikt middel om ondernemers aan te sporen om samen tot nieuwe inzichten te komen en elkaars unieke kennis en ervaringen te delen.

Onderdelen "Onder handen nemen" gesprekstool

Onder handen nemen bij interne sessies
Onder handen nemen bij interne sessies
Onder handen nemen bij workshops en kennissessies
Onder handen nemen bij workshops en kennissessies

You may also like

Back to Top